Trage wegen rond Aaigem en Heldergem (18 februari 2023)

Ik had de wandelroute den Dotter uitgekozen als basis voor mijn zwerftocht door de regio ten zuidwesten van Aalst. Ik maakte de route wat langer met een drietal lussen die ik zelf had uitgetekend. In de omgeving zijn er heel wat onverharde en trage wegen. Dus aan wandelmogelijkheden zeker geen gebrek.

Ik vertrok vanuit het kleine en landelijke Aaigem, de zuidelijkste deelgemeente van Erpe-Mere. De route liet mij volop genieten van het ongerepte landschap, de mooie natuur en de stilte van het natuurgebied Den Dotter, gelegen in de vallei van de Molenbeek-Ter Erpenbeek. Het natuurgebied dankt zijn naam aan de dotterbloem, een gele voorjaarsbloeier die hier in het drassige gebied welig tiert.

Mijn fotoverslag van de wandelroute: Aaigem 18 februari 2023

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

2 gedachten over “Trage wegen rond Aaigem en Heldergem (18 februari 2023)

  1. Dag Didier
    Wat een mooie foto reportage weer .Waarschijnlijk weer genoten van wat de natuur ons kan schenken in ons land.
    groetjes
    marc jodts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.