Door het oosten van Schouwen-Duiveland vanuit Bruinisse (5 november 2022)

Wandeling via het wandelnetwerk “Langs water en land” door het oostelijk deel van Schouwen-Duiveland in Zeeland.

Ik wandelde over dijken langs het Zijpe, het Mastgat en het Grevelingenmeer. Ik startte bij de jachthaven van het mosseldorpje Bruinisse, gelegen aan de Grevelingendam en stapte via de kleine dorpjes Oosterland en Sirjansland.

Mijn fotoalbum van de wandeling: Bruinisse 5 november 2022

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

2 gedachten over “Door het oosten van Schouwen-Duiveland vanuit Bruinisse (5 november 2022)

  1. Je artikel is een inspiratie voor mij, Didier. Je weet (of je weet het niet) dat ik op mijn etappes langs het Oosterscheldepad ook Bruinisse aandeed. Intussen ben ik zowat verliefd op die hele Oosterschelde. Ik denk eraan om volgend jaar een dagje of twee naar Bruinisse te trekken voor zowel een fiets- als een wandeltocht. Of ik nog 21 km aankan, dat zien we dan wel weer. Fijne kerst- en feestdagen gewenst!

    1. Dag Guido, bedankt voor je reactie. Ik logeerde enkele dagen in Bruinisse, zodoende kon ik de omgeving te voet verkennen. Eveneens een fijne Kerst en de beste wensen voor het nieuwe jaar. Groetjes Didier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.