Door het oorlogsverleden rond Zonnebeke (7 september 2022)

Ik begon mijn wandeling vanop de parking bij het Polygoonbos, nabij het Brothers in Arms Memorial Park. Ik volgde aanvankelijk grotendeels de GR128 tot nabij het vroegere station van Moorslede en Passendale. De terugweg ging door het golvende landschap tussen Moorslede en de heksengemeente Beselare.

Parkoers: Polygoonbos – Kasteeldomein van Zonnebeke – Road to Passchendaele (Stroroute) – Tyne Cot Cemetery – Stroroute – Keiberg – Slangenmeers – Vergifhoek (toveresse Tanneken Vanhulle) – de Reutel – Reutelbos – Vredesbos Polygon Wood

Mijn fotoreportage: Zonnebeke 7 september 2022

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.