Vanuit Drongen: richting Landgoed de Campagne en Vinderhoutse bossen en langs de oevers van de Leie (13 februari 2021)

Wandeling in de regio ten westen van Gent.

Ik begon mijn wandeling aan de sporthal Keiskant in Drongen. Ik wandelde eerst in noordelijke richting naar het Landgoed de Campagne, een stukje Vinderhoutse bossen en het Landgoed Leeuwenhof.

Vanuit het centrum van Drongen stapte ik daarna langs de oevers van de Leie naar Sint-Martens-Latem en daarna door de Keuzemeersen tot bij het veer in Baarle. Vanuit Baarle wandelde ik terug naar mijn startpunt.

Het was genieten van het winterzonnetje en het mooie wit besneeuwde landschap.

Mijn fotoreportage: Drongen 13 februari 2021.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

2 gedachten over “Vanuit Drongen: richting Landgoed de Campagne en Vinderhoutse bossen en langs de oevers van de Leie (13 februari 2021)

  1. Hoi Didier, Ik volg je wandelingen al een hele tijd op internet. Ook nu zijn het weer mooie foto’s. Het deed me plezier om je gisteren te ontmoeten op de oever van de Leie en even met je te praten! Nog veel plezier op je wandelingen en misschien ontmoeten wij elkaar nog eens ergens ten velde! Groetjes Jos

    1. Dag Jos, Leuk om je te ontmoeten. Het doet me veel plezier te horen dat mijn blog en mijn wandelervaringen vanuit West-Vlaanderen ook de Kempen bereiken. Nog veel wandelplezier gewenst op de GR128.
      En misschien nog tot ergens onderweg. Vele groeten, Didier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.