Wandelen tussen Oostkamp en Hertsberge en door het Kampveld (24 december 2020)

Ik begon mijn wandeling in de wijk Nieuwenhove in Oostkamp en wandelde via Erkegem naar Hertsberge. Op de terugweg stapte ik door het domeinbos Kampveld. Vanuit Waardamme volgde ik het wandelpad langs de Rivierbeek terug naar Oostkamp.

Het Kampveld is een mooi stukje natuur bestaande uit bossen, graslanden en moerassen. Het Domeinbos strekt zich uit ten zuiden van Brugge tussen Oostkamp, Hertsberge en Waardamme. Mooie rechte dreven lopen door het natuurgebied. De Rivierbeek en de Hertsbergebeek die uiteindelijk samenvloeien, meanderen door het gebied. Het landschap waardoor beide beken stromen is beschermd. Door de overvloedige neerslag die de voorbije dagen was gevallen, lagen de meeste paadjes in het bos er dan ook uiterst slijkerig bij.

Mijn fotoreportage: Oostkamp 24 december 2020

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.