Wandelen in en rond Lede: Wandelpad “de Vier Uitersten” (31 oktober 2020)

De Vier Uitersten wandelroute bestaat eigenlijk uit 2 wandelussen die allebei in Smetlede starten. Smetlede is een deelgemeente van Lede en situeert zich tussen Wetteren en Aalst. Er is een eerste lus van 9 kilometer die in de richting van Oordegem loopt en met groene bordjes is aangegeven. De andere lus is 11 kilometer lang en verkent de omgeving van Wanzele en Impe. Deze lus is aangeduid met rode bordjes.

Ik wandelde de omtrek van allebei de lussen met hier en daar wat kleine aanpassingen. Ik begon mijn wandeling bij het kerkje van Smetlede en wandelde via Papegem, Oordegem, enkele stukjes van de Serkampse bossen, Wanzele en Impe terug naar Smetlede.

Mijn foto’s van de wandeling: Smetlede 31 oktober 2020

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

2 gedachten over “Wandelen in en rond Lede: Wandelpad “de Vier Uitersten” (31 oktober 2020)

    1. Dag Emma,
      Het is weeral een poosje geleden dat ik deze wandeling deed en ik ken de streek rond Lede ook niet zo goed. Er zitten natuurlijk wat onverharde wegen tussen en waarschijnlijk ook wat smallere paadjes waardoor het misschien niet zo evident is om dit te doen met een buggy. Maar laat je zeker niet ontmoedigen. Moeilijk gaat ook. Groetjes, Didier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.