25 september 2021

Wandelen in en rond Lede: Wandelpad “de Vier Uitersten” (31 oktober 2020)

De Vier Uitersten wandelroute bestaat eigenlijk uit 2 wandelussen die allebei in Smetlede starten. Smetlede is een deelgemeente van Lede en situeert zich tussen Wetteren en Aalst. Er is een eerste lus van 9 kilometer die in de richting van Oordegem loopt en met groene bordjes is aangegeven. De andere lus is 11 kilometer lang en verkent de omgeving van Wanzele en Impe. Deze lus is aangeduid met rode bordjes.

Ik wandelde de omtrek van allebei de lussen met hier en daar wat kleine aanpassingen. Ik begon mijn wandeling bij het kerkje van Smetlede en wandelde via Papegem, Oordegem, enkele stukjes van de Serkampse bossen, Wanzele en Impe terug naar Smetlede.

Mijn foto’s van de wandeling: Smetlede 31 oktober 2020

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.