8 september 2019: Wenduine (23 km)

Wandeling door de duinbossen richting De Haan en terug. Daarna volgde een stukje door de Uitkerkse polder naar Harendijke, een wijk gelegen tussen Wenduine en Blankenberge. Hier zijn heel wat kampeerverblijven. Ik wandelde terug naar Wenduine via het mooie schelpenpad door de duinen.

Een kleine voetnoot: vandaag kon ik de kaap van 40.000 wandelkilometers overschrijden. Dit betekent dat ik sedert 2004 de wereld volledig rond ben gestapt. Alhoewel ik heel goed besef dat ook hier bescheidenheid op zijn plaats is en dit eigenlijk maar klein bier is in vergelijking met wat andere kanjers uit de wandelwereld presteren, ben ik eigenlijk best wel trots op mijn prestatie. Om die afstand te overbruggen, wandelde ik in die 15 jaar toch 1481 tochten, of een 100-tal wandelingen per jaar met een gemiddelde van 27 kilometer per tocht.

De foto’s van de wandeling: Wenduine 8 september 2019

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.