15 september 2019: Baudour (Adeps) (20 km)

Wandeling door het bois de Baudour.

Het grootste deel van de wandeling liep door het uitgestrekte bos ten noordwesten van Mons. Het was genieten van het late zomerzonnetje en de koele schaduw in het bos.

Door het bos lopen heel wat wandelwegen en bospaden. Ik was er duidelijk niet alleen. Er waren heel wat wandelaars en fietsers en ik passeerde ook nu en dan joggers die zwetend, puffend en blazend bezig waren om hun conditie bij te werken, of was het veeleer hun zondagse marteling?

Daarenboven werd er in de omgeving van Baudour ook een tocht georganiseerd voor ruiters, paarden en koetsen en ook zij trokken door het bos. Ik moest dus af en toe een poosje langs de kant halt houden om plaats te maken voor de voorbij galopperende ruiters en de koetsen. Zij begroetten mij steevast terug met een vriendelijke ‘bonjour”.

Mijn fotoreportage: Baudour 15 september 2019.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.