19 april 2019: Moerbrugge (26 km)

Wandelnetwerk Velden en Meersen

Parkoers: Moerbrugge – Beernem – Oedelem – Ver-Assebroek – Moerbrugge

Ik wandelde door enkele mooie natuurgebieden: door de vallei van de Zuidleie langs het kanaal Gent-Brugge, de Leiemeersen-Noord, Gevaerts-Noord, de Assebroekse Meersen en door enkele lange, kaarsrechte dreven van het Beverhoutsveld, een drevengebied gelegen op de grens van Beernem, Assebroek en Oostkamp.

Vorig jaar maakte ik ook een wandeltocht in deze regio. Ik startte toen vanuit Steenbrugge. Mijn verslag van deze wandeling kun je hier bekijken: Steenbrugge 16 april 2018

Mijn fotoreportage: Moerbrugge 19 april 2019

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.