15 augustus 2018: Wevelgem (28 km)

De wandeling startte vanaf de wijk Sint-Theresia, gelegen tussen Menen en Wevelgem.

De wandeltocht liep langs door de boorden van de Leie en door het Diefhondbos naar Menen. Van daaruit wandelden we een stukje “over de schreve” richting Halluin (Halewijn) tot bij Bousbecque. Via het jaagpad langs de Leie stapten we terug naar Menen. Daarna ging de tocht richting Geluwe via een pad door de vallei van de Reutelbeek-Geluwebeek. De laatste stop was in knabbel- en babbelcafé ’t Vossenhol, dat we bereikten via de Menense wijk “Ons Dorp”.

Mijn fotoreportage: Wevelgem 15 augustus 2018

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

4 thoughts on “15 augustus 2018: Wevelgem (28 km)

  1. Ook een goede dag Willem , Dorine Jean Pierre en Urbain , als de schit ervan door na de eerste controle, na 8,9 kilometer

    Kan ook eens gebeuren , blijkbaar gehaast.

    Willem

  2. Het is leuk om foto’s te zien van mijn geboortestreek, mijn vader was ook een fervente wandelaar .op die plaatsen zal hij ook wel gewandeld hebben, want jullie passeerden naast onze straat ” Eekhoornlaan”waar wij gewoond hebben…mooie foto’s trouwens ! Grts !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.