Adieu 2016 – Welkom 2017

Tijdens het afgelopen wandeljaar 2016 stapte ik in 92 wandeltochten zowat 2200 kilometer. Een heel bescheiden prestatie als ik mijn wandelstatistieken vergelijk met de cijfers van sommige “kleppers” uit onze wandelwereld.  Toch kijk ik tevreden terug op mijn voorbije wandeljaar.

Ik stapte de laatste etappes van de GR5A Wandelronde van Vlaanderen van Ronse naar De Panne en startte de Streek-GR Groene Gordel rond Brussel. In Westouter ontving ik mijn derde schelp in Euraudax. Ook enkele mooie tochten bij onze noorderburen waren prachtige wandelervaringen.

Wat zijn mijn plannen voor het nieuwe wandeljaar? Enkele fysieke ongemakken dwingen mij helaas om deze vraag met een flauw en weinig ambitieus: “ik zal wel zien” te beantwoorden.

Toch kijk ik vol verwachtingen uit naar het nieuwe wandeljaar.

Aan allen de beste wensen voor een gelukkig, gezond en vredevol 2017 en heel veel wandelplezier.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

8 gedachten over “Adieu 2016 – Welkom 2017

  1. Ook van mij de beste wensen voor 2017. Ik hoop dat het lukt om toch terug te wandelen en wens je dan ook veel wandelplezier en spoedig herstel.

  2. De beste wensen voor 2017, dat het voor jou terug een mooi wandeljaar mag worden zonder veel ongemakken ..2200 km is niet niks ,ik wens je een spoedig herstel en nog veel wandelplezier in 2017 ! Grts Leen

  3. Didier, beter laat dan nooit. Maar ook van mij en mijn vrouw een gelukkig en vooral een gezond 2017. Ik denk dat je dik tevreden mag zijn met jou 2200 km, dit is een heel pak hoor!! Hou je goed en een spoedig herstel zodat je je dromen dit jaar kan waarmaken.

    groeten Lionel en Lucrese

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.