30 maart 2020

10 april 2016: Moorsele (15 km)

Stekseltocht

Op dezelfde dag van de wielerklassieker Paris-Roubaix wordt jaarlijks vanuit Moorsele de Stekseltocht georganiseerd. Dus ideaal om voor het spektakel in de Hel van Het Noorden nog eventjes de benen te strekken. De startplaats was het OC De Stekke. De tocht ging richting Gullegem, waar een rustpost was. Ik bereikte de vlassersgemeente via het Provinciaal Domein Bergelen. De Heulebeek meandert hier tussen Moorsele en Gullegem langs en doorheen het natuurgebied. Ik wandelde tijdens de wandeling geregeld langs de oevers van deze beek. In Gullegem was er nog een plaatselijke lus richting ’t Hoge met heel wat paadjes en onverharde veldwegen. Op de terugweg naar Moorsele wandelde ik opnieuw doorheen het natuurgebied Bergelen.

De foto’s van de tocht : Moorsele 10 april 2016

Heulebeek tussen Moorsele en Gullegem
Heulebeek tussen Moorsele en Gullegem
natuurgebied Bergelen
natuurgebied Bergelen
Dwarsschuur van ’t Goet te Wynckele
Dwarsschuur van ’t Goet te Wynckele
Hoevepoort Moorsele
Hoevepoort Moorsele

Foto:

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.