23 januari 2016 : Kapellen (Euraudax) (25 km)

Euraudax-tocht vanuit Kapellen.

Onder leiding van baankapitein Ivo gingen we om 9h stipt van start met een groep van 44 wandelaars. We wandelen doorheen de wijken met imposante villa’s en landhuizen van Kapellen, Ekeren en Brasschaat en door het natuurgebied Kattekensberg en de Brusselse bossen. Hier en daar zag ik paaltjes van het wandelnetwerk Kempense Heide. Na 7,5 km was er een rust in het restaurant “Oud Antwerpen” in Brasschaat. Hier was vroeger een afspanning voor de postkoetsen die naar Bergen op Zoom reisden. Daarna stapten we nog doorheen het park “Hof De Bist” in Ekeren. Het kasteel in het park werd een aantal jaren geleden terug omgevormd tot cultuurcentrum. Op de parking bij het park was er een wagenrust. Daarna stapten we terug naar Kapellen.

Mijn fotoreportage : Kapellen 23 januari 2016

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.