5 december 2015 : Torhout (Euraudax) (25 km)

Euraudax-wandeltocht vanuit Torhout richting Aartrijke en Wijnendale.

Met passage door het provinciedomein d’Aertrycke en Wijnendalebos.

Deze tocht wordt jaarlijks door Euraudax-Torhout georganiseerd op de eerste zaterdag van december. Tot en met 2012 werd gestart vanuit het Dominiek Savio Instituut in Gits. Sedert 2013 is Torhout de startplaats. Deze tocht is voor mij een klein beetje een jaarlijkse traditie geworden want ik nam vandaag voor de 10de maal deel. In 2005 was dit zelfs mijn allereerste kennismaking met het Euraudax-wandelen. (www.euraudax-belgium.be)


Willy en Erna waren verantwoordelijk voor de inschrijving en het administratieve werk en Ronny was de baankapitein. Er waren 2 lussen van 25 km. De deelnemers konden dus kiezen voor ofwel 25 km (lus 1 of 2) of 50 km (beide lussen). Ikzelf schreef me in voor de eerste lus en we startten om 9h met een ruime groep van een 80-tal wandelaars. Op de parking van het domein d’Aertrycke was er een wagenrust en na 15 km een café-rust in Wijnendale.

Het was een tocht met veel variatie en met passages door het provinciedomein d’Aertrycke en Wijnendalebos.

Bedankt Euraudax-Torhout : Willy, Ronny, Dimitri, Kobe, Roland, Dirk en …..

Mijn volledige fotoreportage : Torhout 6 december 2015

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.