12 december 2015 : Keiem (24 km)

Doorheen de vlakke polders ten noorden van Diksmuide: Keiem, Beerst en Vladslo.

De tocht startte vanuit de Diksmuidse deelgemeente Keiem en ging door het vlakke polderland richting Beerst. Vanuit de rustpost in Beerst was er een lus van ruim 7 km uitgepijld die mij tot bij het gehucht “Het Fort” zou leiden . Ik was nu op het grondgebied van Vladslo ( in de volksmond: Vlad(j)zele).  Wat verder zag ik het kerkje van Vladslo. Ik volgde een tijdje het traject van de “Vladslo-Ambacht” wandelroute. Vladslo-Ambacht was vroeger een bestuurlijke entiteit van de gemeenten Vladslo, Beerst, Keiem, Schore en Leke. Bij de 2de passage in Beerst hield ik een korte pauze. Vanuit Beerst ging het daarna terug naar Keiem. Daarna stapte ik nog de plaatselijke lus van 4 km.


De wandeltocht door de vlakke polders werd gekruid met enkele verharde stapwegels en ook wat onverharde paadjes.
Vorig jaar startte de tocht vanuit Beerst (mijn verslag : Beerst 13 december 2014).

Wie de streek rond Diksmuide wandelend wil verkennen kan enkele mooie routes downloaden via de site van Toerisme Diksmuide.

Mijn fotoreportage : Keiem 12 december 2015

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Eén gedachte over “12 december 2015 : Keiem (24 km)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.