31 oktober 2015 : Voormezele (22 km)

De wandeltocht startte in de Ieperse deelgemeente Voormezele. In Zillebeke was er een rustpost. Ik zou er twee maal passeren. Ik wandelde doorheen het Provinciaal Domein de Palingbeek op weg naar Zillebeke.


Vanuit de rustpost was er een lus uitgepijld die de wandelaars tot bij Bellewaerde en het Hooge Crater Cemetery bracht. Na de tweede doortocht in Zillebeke stapte ik terug naar Voormezele langs Zillebeke-vijver, de Verdronken Weide en de vaart Komen-Ieper. De tocht liep een stukje langs de frontlijn van de Ieperboog en ik passeerde verschillende herdenkingsbomen die de ligging van het front markeren: www.inflandersfields.be


Het was genieten van het prachtige weer en de mooie natuur in herfsttooi.

Mijn fotoreportage : Voormezele 31 oktober 2015

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.