3 oktober 2015 : Zonnebeke (Euraudax) (50 Km)

We vertrokken met een groep van een 45-tal wandelaars vanuit cafe-taverne De Dreve (www.dedreve.be), gelegen bij het Polygonebos.

De eerste lus van 25 km ging richting Passendale. De tweede lus richting Zandvoorde. De tocht trok doorheen de frontstreek van de Ieperboog en we passeerden tal van kerkhoven en monumenten die herinneren aan de Groote Oorlog : Tyne Cot cemetery, Hooge Crater cemetery, Hill 62

Euraudax Kuurne-Ieper organiseerde de wandeling en Lionel was baankapitein. Na de eerste lus kregen we in de “de Dreve” een Tommy Tucker geserveerd in een gamel. Het was puur genieten van de prachtige streek en de natuur en de bossen ten zuidoosten van Ieper. Het zonnige en aangename wandelweertje zorgde voor de rest.
Voor meer informatie over euraudax-wandelen: www.euraudaxbelgium.com

Mijn foto’s : Zonnebeke 4 oktober 2015

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.