18 oktober 2015 : Warchin (20 km)

La Warchinoise

organisatie : Audax Tournai

Via Kain stapte ik naar het plaatsje Mont Saint-Aubert, gelegen boven op de gelijknamige heuvel. Het dorpje ligt een 5-tal kilometer ten noorden van Doornik en is het hoogste punt van de streek (147 meter). Boven heeft men een prachtig panorama op de lager gelegen Scheldevallei en de Waalse stad. De organisatie had op 2 plaatsen bevoorrading voorzien voor de wandelaars: een eerste keer in de mooie hoeve “Ferme Delgueule”, een B&B aan de voet van de Mont-Saint-Aubert, en een tweede maal na de beklimming van de heuvel.

Mijn foto’s : Warchin 18 oktober 2015

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.