De mooiste wandelingen van de Oostkantons

Via de website van de Oostkantons (www.eastbelgium.com) kan men gratis de wandelgids “Panorama’s en heuvelkammen” downloaden. Deze brochure beschrijft een 11-tal dagwandelingen in deze regio in het Oosten van de provincie Luik. Deze streek beschikt bovendien over een dicht netwerk van GR-paden. Deze voeren de wandelaars doorheen de mooiste plekjes van Oost-België. Deze GR-paden zijn beschreven in topogidsen met een wegbeschrijving en andere praktische informatie.

Men kan via de site ook het wandelmagazine “Wandelen in de Oostkantons” bestellen dat vanaf deze maand voor de eerste keer verschijnt. Het is een uitgebreid overzicht van wat de Oostkantons te bieden hebben zoals bijvoorbeeld de Hoge Venen, de Ourvallei en andere toeristische trekpleisters.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.