Mijn wandeljaar 2014

Tijdens het afgelopen jaar stapte ik in totaal 93 wandeltochten, ofwel 2.225 km. Dit is in vergelijking met vorig jaar toch zowat een 700-tal km minder.

Ik hoopte dit jaar de kaap van 30.000 km (sedert 2004) te ronden, maar door rugpijn moest ik noodgedwongen het aantal kilometers beperken, zodat  ik dit doel niet bereikte. Maar ik mag niet klagen want in 2015 kan er ook nog worden gewandeld.

De beleving van het wandelen in de natuur is voor mij trouwens veel belangrijker dan de uiteindelijk afgelegde afstand.

Van de tochten in 2014 bewaar ik vooral goede herinneringen aan de tocht naar Parijs en de 10 etappes van de GR5A Noord. Ik bedank ook mijn wandelmaat Patrick voor het gezelschap tijdens veel van deze tochten.

Het overzicht van mijn tochten van 2014 : Tochten 2014.

Hieronder een overzicht van foto’s die ik nam tijdens de wandelingen in 2014.
Van elke tocht selecteerde ik willekeurig één foto: You Tube

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.