Een tocht van 7500 kilometer van Noord naar Zuid doorheen Europa

Harrie Huijben, een huisarts uit het Nederlandse Gulpen, is op 18 oktober samen met zijn hond en zijn pakpony begonnen aan een wandeltocht van 7500 kilometer van het uiterste zuiden van Europa ,Tarifa in Spanje, naar het uiterste noorden, de Noordkaap in Noorwegen. Hij hoopt zijn einddoel in 45 weken te bereiken.


Harrie wil zo veel mogelijk oude en bestaande routes lopen : de Spaanse Via de la Plata, de GR654 van Vezelay naar Namen en het Marskramerpad in Noord-Duisland. Momenteel bevindt hij zich bij de Spaanse stad Burgos.


Met deze tocht wil hij ook geld inzamelen voor Mama Alice, een organisatie opgericht ten behoeve van straatkinderen in Peru.
Men kan de tocht van Harrie volgen op zijn blog : www.ponyanddogtrip.com/

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.