Superaudax 200 km vanuit Zottegem

Morgen om 6 h zal een groep van iets meer dan 100 wandelaars starten vanuit Zottegem voor een tocht van 200 km. Ze zullen deze tocht afleggen in een tijdspanne van 40 uur. Er wordt in groep gewandeld en een baankapitein loopt voorop aan een gemiddelde snelheid van 6 km per uur.

Elk jaar wordt door Euraudax een dergelijke tocht georganiseerd, en de voorbije organisaties waren in Frankrijk, Duitsland, Nederland of België. Dit jaar is het de 28 ste editie van de superaudax en Euraudax Herdersem mag de 10 de editie voor België inrichten. De baankapiteins zijn Lucia en Geert.

Ik wens alle deelnemers aan deze tocht alvast heel veel succes en ik hoop dat ze allen zaterdagavond om 22 h de eindmeet mogen halen.

De website van de organisatie : Euraudax Herdersem

Meer informatie over euraudax-wandelen : Euraudax-belgium

Euraudax 200km
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.