Maaspad en Moselsteig

Op 4 mei werd in Eijsden bij Maastricht (Nederland) een nieuwe wandelroute officieel geopend : het Maaspad . De route loopt langs de Maas van Eijsden (Limburg) naar de Noordzee (Rockanje). De totale afstand van het traject is 415 km en werd ingedeeld in 20 etappes. Alle informatie kun je op de site van het Maaspad raadplegen : https://maaspad.nl/

Maaspad

Op 12 april werd in de Duitse Moezelstreek een GR-route van 365 km geopend : de Moselsteig. De tocht werd opgesplitst in 24 etappes, waarvan de lengte varieert tussen 11 en 24 km. De route loopt langs de Moezel van Perl (bij de Duits/Frans/Luxemburgse grens) tot Koblenz, waar de rivier uitmondt in de Rijn.
Voor meer informatie kun je terecht op deze site : http://www.moselsteig.de

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.