9 maart 2014 : Rollegem (22km)

19de Lentetocht

Er werd gestart vanuit het MPI De Kindervriend in Kortrijk-Rollegem. De Kindervriend organiseert jaarlijks deze tocht met de medewerking van wandelclub WSK Marke. Het is wandelen voor het goede doel want de opbrengst is integraal bestemd voor het MPI.

Ik koos voor het parkoers van 21 km en stapte via Bellegem naar Kooigem en terug. Ik nam in het verleden reeds meermaals deel aan deze tocht en het werd toen elke keer een meevaller. Ook dit jaar kregen de wandelaars door de organisatie een mooi parkoers aangeboden, door de prachtige golvende streek ten zuiden van Kortrijk : het Land van Mortagne. Het was puur genieten van de rust van het landschap, de weidse vergezichten en het prachtige weertje met de deugddoende lentezon. Het werd dus een echte Lentetocht.

De wandelaars konden kennis maken met de vele veldwegen en kerkwegels die de streek rond Rollegem en Bellegem te bieden heeft.

Mijn foto’s : Rollegem 9 maart 2014

Parkoers : Rollegem 09032014

Powered by Wikiloc
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.