11 augustus 2013 : Blandain (ADEPS) (20km)

Deze ADEPS-wandeling startte vanuit Blandain, één van de 29 deelgemeenten van Tournai.

De wandeling werd georganiseerd door “Les tandems de l’amitié”, een vereniging die maandelijks een fietstocht organiseert voor tandems en dit voor slechtzienden. De tandems worden vanzelfsprekend gepiloteerd door mensen met een normaal zichtvermogen. Een mooi initiatief.

De wandeling trok via rustige en onverharde wegen van Blandain naar Hertain en Templeuve. Ik herkende enkele trajecten van de ADEPS-wandeling die ik enkele weken voordien stapte vanuit Templeuve. Toch vond ik het een aangename wandeling doorheen de velden en de akkers van deze streek.

Na de wandeling had ik nog een kort gesprek met de organisator. Hij was enigszins ontgoocheld over de geringe opkomst van de wandelaars. Volgens de man was de organisatie van een ADEPS-wandeling wat verderop de oorzaak.

Hier kun je de foto’s bekijken : Blandain 11 augustus 2013

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.