8 mei 2013 : Steenwerck (37km)

Patrick en ikzelf reden naar Steenwerck om er zoals gepland te starten voor 100km. Bij de inschrijving vroeg men ons naar een medisch attest om te mogen starten. Aangezien we dit niet konden voorleggen werd ons de start voor de 100km geweigerd. De organisatoren raadden ons aan om de dienstdoende dokter te raadplegen en hem om zijn toestemming te vragen om toch te mogen starten.
Aangezien het startuur naderde (19h) en de dokter niet kwam opdagen, besloten we om te starten voor de 37km (hiervoor was geen getuigschrift nodig). Na onze aankomst zouden we dan wat uitrusten en naar Berthen rijden (een 15-tal kilometer verder), waar een tocht werd georganiseerd door de wandelclub uit Godewaersvelde (Vlaemsch Huizeke).
We bereikten de finish in Steenwerck omstreeks 1h50.De organisatie en de bevoorrading waren uitstekend. Het bleef tijdens de hele tocht droog, niettegenstaande men regen en zelfs onweer had voorspeld. Na de aankomst rustten we enkele uurtjes uit op veldbedden, die ons ter beschikking werden gesteld door de plaatselijke brandweer.
Omstreeks 4h in de morgen bereikte de eerste deelnemer de finish.
Wijzelf ontvingen een T-shirt voor onze deelname en reden dan naar Berthen. We konden er starten vanaf 6h30.
We keren ooit terug naar Steenwerck met medisch attest om de 100km te stappen.

Ziehier de fotoreportage : Steenwerck 8 mei 2013

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.