De Leukste en Langste Wandeling van het Land op 23 september 2012

In de Provincie Antwerpen heeft men drie jaar lang gewerkt aan de realisatie van twaalf wandelnetwerken. Deze wandelnetwerken, die samen goed zijn voor 4000 km wandelplezier, zijn nu afgewerkt. Om dit te vieren organiseert de Provincie Antwerpen op zondag 23 september 2012 een groot wandelevenement : “De Leukste en Langste Wandeling van het Land”.

Vanuit twaalf gemeenten (Balen, Mariekerke (Bornem), Kalmthout, Kasterlee, Lier, Malle, Mol, Ravels, Turnhout, Vorselaar, Westerlo en (Klein-)Willebroek) kan men deze wandelnetwerken verkennen. Men kan er telkens kiezen uit een korte lus (ca 5 km) en een langere lus (ca 12 km). Er wordt gezorgd voor animatie en men kan tevens proeven van allerlei lekkere streekproevertjes.

Op de site wandelknooppunt.be vind je een overzicht van de wandelnetwerken in Vlaanderen.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.