30 december 2017: Koksijde (29 km)

Wandeltocht ingericht door het gemeentebestuur van Koksijde.

Start vanuit de zaal Kerkepanne in Sint-Idesbald. Via Koksijde-dorp naar Wulpen en verder naar het strand van Nieuwpoort (Groenendijk). Via Oostduinkerke en Koksijde ging het terug naar de startzaal. Door enkele mooie natuur- en duinengebieden, door de polders en over het strand. De tocht ging door de Noordduinen, de Oostvoorduinen, het duingebied Ter Yde, de Doornpanne en de Hoge Blekker. Het wandelen op het strand viel wat tegen door de stevige tegenwind die mij bijna achteruit blies.

Ik bereikte lekker uitgewaaid de finish. De tocht was een prachtige aflsuiter van mijn wandeljaar 2017.

Mijn fotoreportage: Koksijde 30 december 2017

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Graag jullie reactie