20 december 2017: Leeuwergem (21 km)

Wandeltocht vanuit Leeuwergem, een deelgemeente van Zottegem.

We wandelden richting Oombergen. Het mooie kasteel van Leeuwergem bleef onzichtbaar. Het was dan ook een grijze en mistige dag. Onderweg naar de rustpost in Oombergen konden we een jenever proeven in stokerij Mertens. De stokerij is lid van O’de Flander, een kwaliteitslabel van graanjenevers gemaakt in Oost-Vlaanderen.

Vanuit de rustpost in Oombergen was er een plaatselijke wandellus richting Cotthem, een gehucht tussen Oombergen en Sint-Lievens-Houtem. We maakten kennis met de vallei van de Cotthembeek. Na de tweede passage in Oombergen ging het via Hillegem terug naar Leeuwergem.

Mijn foto’s: Leeuwergem 20 december 2017

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

One thought on “20 december 2017: Leeuwergem (21 km)

Graag jullie reactie