Kasteel d'Aertrycke

2 december 2017: Torhout (Euraudax) (25 km)

Het was geleden van november 2016 in Buggenhout dat ik nog een Euraudax-tocht wandelde.  Dus hoog tijd om nog een keer de sfeer te proeven van het wandelen in groep. Samen met Patrick reed ik richting Torhout. Ruim op tijd bereikten we de startlocatie. We schreven ons in, dronken een koffie en begroetten ondertussen de andere wandelaars.

Iets voor negen uur maakten we ons klaar. Voor de start nam een fotograaf nog enkele foto’s van de groep wandelaars. Iedereen was goed ingeduffeld want het was koud en het vroor. Vooral in het begin was het opletten voor gladde ijsplekken. Toch maakte een wandelaar een onzachte buiteling. Gelukkig zonder erg.

Het werd een koude, ijzige, mistige tocht vanuit Torhout richting Aartrijke en Wijnendale. We stapten over heel wat onverharde wegels en door het mooie domein d’Aertrycke met zijn kasteel en wat later door het Wijnendalebos. Door de dichte mist bleef het kasteel van Wijnendale voor ons onzichtbaar.

Met dank aan de organisatie van Euraudax-Torhout: Willy, Ronny, Dirk, Roland, Maaike, Dimitri, Kobe en …

De fotoreportage van de tocht: Torhout 2 december 2017

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.