4 januari 2015 : Sint-Eloois-Winkel (18 km)

De wandeling werd georganiseerd door de Winkelse Stappers en dit naar jaarlijkse traditie de eerste zondag van januari.
Zaal De Link in Sint-Eloois-Winkel was de startplaats. Het had lichtjes gevroren en de wegen en paadjes lagen er op sommige plekken spiegelglad bij, al zorgde een deugddoende winterzon voor een aangenaam wandelweertje. We stapten via de watertoren op ’t Hoge, een heuvelkam tussen Gullegem en Sint-Eloois-Winkel, naar de rustpost. Vanuit de rustpost in de vlasgemeente Gullegem was er een wandellus uitgepijld langs de Heulebeek en door het natuurdomein Bergelen. Via rustige wegen wandelden we daarna terug naar de rijstpoepkesgemeente Sint-Eloois-Winkel.

Mijn foto’s : Sint-Eloois-Winkel 04012015

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Graag jullie reactie