29 juli 2014 : Sint-Eloois-Winkel (16km)

Wandeling doorheen Sint-Eloois-Winkel, de Rijstpoepkesgemeente met start en aankomst in Het Kleine Meer.

Na de start wandelden we eerst richting Steenbekebos en aan “Lagae’s Kapelletje ging het daarna richting dorpscentrum. Hier was er een rustpost in het CC De Link. Voor de langere afstanden was van hieruit een lus van een 7-tal kilometer uitgepijld.

Op deze lus stapten de wandelaars voorbij de historische hoeve “’t Groot Schardouw”. Na de 2 de passage in CC De Link wandelden we via de Beurtemolenstraat opnieuw richting Kleine Meer. Hier stond vroeger op een heuvel de Beurtemolen. We hadden er een mooi uitzicht over de streek gelegen tussen Roeselare en Kortrijk.

Het parkoers op RouteYou : Parkoers Sint-Eloois-Winkel 29 juli 2014

Enkele foto’s : Foto’s 29 juli 2014

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.