11 juli 2014 : Wervik (20 km)

De start was in Wervik. Ik wandelde via Ten Brielen, een stukje Henegouwen in West-Vlaanderen, richting Zandvoorde. Hier was er een rustpost in het zaaltje achter het café Gildenhof. In het dorpje werd de vader van chansonnier Jacques Brel geboren en was zijn overgrootvader er burgemeester.

Ik dronk iets in het café-bakkerij “de Lustigen Boer” en vervolgde dan de tocht richting Gasthuisbossen. Na de 2 de rustpost in Zandvoorde stapte ik terug naar Wervik. Net buiten de dorpskom richting Kruiseke passeerde ik nog het Britse militaire kerkhof van Zandvoorde.

Het parkoers : Parkoers Wervik 11 juli 2014

Enkele foto’s : Fotoreportage Wervik 11 juli 2014

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.