25 mei 2014 : Lamain (Adeps) (20km)

Op deze verkiezingszondag kozen we voor een Adeps-wandeling. Deze startte vanuit Lamain, een deelgemeente van Doornik, gelegen op de grens met Frankrijk. In het verleden was ik hier reeds 2 maal gestart en de tocht had me telkens kunnen bekoren. Ook dit jaar hadden de organisatoren een volledig nieuw parkoers uitgepijld. Het verslag van de wandeling van vorig jaar kun je hier nalezen : Lamain 9 juni 2013.

Tijdens de wandeling verkenden we de streek ten westen van Doornik. We passeerden Hertain, Blandain en Marquain, andere deelgemeenten van Doornik. In het café “Au Bon Vieux Temps” in Marquain (na 13km) namen we een korte pauze. Daarna ging de tocht richting antennemast van Froidmont. Via een mooie onverharde weg stapten we daarna richting Franse grens (Camphin-en-Pévèle) en daarna terug naar Lamain.

Het fotoverslag : Lamain 25 mei 2014

Het pakoers : Parkoers Lamain 25052014

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.